Palvelut

Olemme rakentaneet palvelutarjontamme niin, että voimme seistä ylpeästi tekemämme työn takana. Teemme ainoastaan sitä, mitä kunnolla osaamme. Kaikki tarjoamamme palvelut ovat kuitenkin räätälöitävissä juuri tarpeidesi mukaan. Oli kyse sitten uusista kotisivuista tai somemarkkinoinnista, niin pidämme huolen, että olet lopputulokseen täysin tyytyväinen!

Web Design

Suunnittelemme ja toteutamme  juuri toiveidesi mukaiset kotisivut. Kotisivupakettimme sisältää sisällön ja ulkoasun suunnittelun, webhotellin, domainin siirron sekä halutessasi sivuston ylläpidon. Kotisivut ovat täysin räätälöitävissä juuri tarpeidesi mukaan.

Some

Sosiaalinen Media

Tarvitsetko apua sisällöntuotantoon sosiaalisessa mediassa tai puuttuuko yritykseltäsi somekanavat kokonaan? Olemme hyvin perillä nykypäivän trendeistä ja suunnittelemme yrityksellesi somestrategian, jolla saat tavoitettua kohderyhmäsi jokaisessa kanavassa.

SEO

SEO/SEM

Haluatko yrityksesi löytyvän hakukoneiden hakutuloksissa ennen kilpailijoitasi? Hakukoneoptimoinnin sekä hakukonemarkkinoinnin avulla pidämme huolen siitä, että yrityksesi kotisivut ovat hakukonetulosten paalupaikoilla.

aikaisemmat projektimme

KASI

KASI Vintage, Vintage tyylinen verkkokauppa.

Zoombang

Protective Gear Finland, Uudet kotisivut & verkkokauppa kahdella kieliversiolla.

Karvakamut

Eläinklinikka Karvakamut, Uudet kotisivut, brändi-ilme sekä markkinointisuunnitelma

PT Nina

Personal Trainer Nina Vuorela, Uudet kotisivut ja some sisällöntuotanto

Pyydä tarjous

Tietosuoja