Palvelut

Olemme rakentaneet palvelutarjontamme niin, että voimme seistä ylpeästi tekemämme työn takana. Teemme ainoastaan sitä, mitä kunnolla osaamme.

Kaikki tarjoamamme palvelut ovat räätälöitävissä juuri tarpeidesi mukaan. Oli kyse sitten uusista kotisivuista tai somemarkkinoinnista, niin pidämme huolen, että olet lopputulokseen täysin tyytyväinen!

Web Design

Suunnittelemme ja toteutamme  juuri toiveidesi mukaiset kotisivut. Kotisivupakettimme sisältää sisällön ja ulkoasun suunnittelun, webhotellin, domainin siirron. Halutessasi hoidamme myös sivustosi ylläpidon, päivitykset sekä varmuuskopioinnin. Kotisivut ovat täysin räätälöitävissä juuri tarpeidesi mukaan.

Some

Sosiaalinen Media

Tarvitsetko apua sisällöntuotantoon sosiaalisessa mediassa tai puuttuuko yritykseltäsi somekanavat kokonaan? Olemme hyvin perillä nykypäivän trendeistä ja suunnittelemme yrityksellesi somestrategian, jolla saat tavoitettua kohderyhmäsi jokaisessa kanavassa.

SEO

SEO/SEM

Haluatko yrityksesi löytyvän hakukoneiden hakutuloksissa ennen kilpailijoitasi? Hakukoneoptimoinnin sekä hakukonemarkkinoinnin avulla pidämme huolen siitä, että yrityksesi kotisivut ovat hakukonetulosten paalupaikoilla.

aikaisemmat projektimme

KASI

KASI Vintage, Vintage tyylinen verkkokauppa. (Wix)

PT Nina

Aarni Henkilöstö, Kotisivut (WordPress)

Karvakamut

Eläinklinikka Karvakamut
Kotisivut (WordPress), brändi-ilme sekä markkinointisuunnitelma

Zoombang

Protective Gear Finland, Kotisivut & verkkokauppa (Finqu) kahdella kieliversiolla.

Pyydä tarjous

Tietosuoja