Meistä

Mistä kaikki lähti liikkeelle?

 

Pidetään setti lyhyenä. Ei yrityksen perustamistarinasta saa hyvää dekkaria, vaikka kuinka yrittäisi.

 Tutustuttiin korkeakoulun kautta syksyllä 2018. Opiskeltiin ahkerasti ja kierrettiin opiskelijatapahtumia myös melko ahkerasti. Ajatus yrityksen perustamisesta iskostui mieleen pikkuhiljaa ja lopulta konkretisoitui alkukeväästä 2021. 

Markkinointipuljun perustamisen taustalla on halu tarjota digitaalisen markkinoinnin palveluita helposti lähestyttävällä ja rennolla asenteella, ilman turhaa jaarittelua. 

Ei voida sanoa, että jokaiselle uudelle markkinointifirmalle olisi huutava tarve alalla. Mitä me voidaan sanoa on se, että tämä on meidän intohimo ja ollaan täysillä messissä. Ollaan valmiita laittamaan itsemme likoon, jotta pystytään tuottamaan lisäarvoa kumppaneillemme. Tehdään hiton hyvää markkinointia ja muistetaan pitää hauskaa matkalla, eikö siitä elämässä loppujen lopuksi ole kyse? 

 – Tatu Pietarila & Niko Vuorela

Tyylimme tehdä asioita

Läpinäkyvästi & rennolla otteella

Kuten olet saattanut jo sivuston kirjoitus- ja ulkoasusta huomata, emme ota asioita liian vakavasti. Pidetään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Tehdään täysillä, mutta rennolla otteella.

Edustaessa yritystämme tyyli on verkkosivujen mukainen. Pidetään homma simppelinä. Ei me ainakaan jakseta lukea turhia lätinöitä, eikä varmaan kukaan muukaan. Sisällön pitää olla selkeää ja lyhyesti selitettävissä.

Kumppaneillemme toteutamme juuri heidän näköistä sisältöä toiveiden mukaan. Tarvittaessa tarjoamme mielipiteitämme ja näkemyksiä, jotta saavutamme asetetut tavoitteet.

Tyylimme ei välttämättä istu perinteiseen muottiin ja varmasti löytyy yrityksiä, joille se ei maistu. Se on meille täysin OK.

Jokaiselle jotakin on ei mitään kenellekään.

 

Laita liiketoimintasi avullamme kasvuun

VERKKOSIVUT

Täysin räätälöitävissä olevien kotisivujen ja verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus ammattimaisella otteella

Some

sosiaalinen media

Sosiaalisen median strategiat, ylläpito, ideointi ja somekampanjoiden toteutukset.

SEO

Seo & Sem

Yrityksesi hakukonenäkyvyys kuntoon hakukoneoptimoinnin & hakukonemainonnan avulla.

Tutustutaan paremmin

Tietosuoja